私たちは同じ志を持ったカフェに、コーヒー豆を提供する為に存在します!

 
 

これまでシドニーで築き上げてきた経験を、日本のカフェ文化にも紹介するために東京に来ました。
 

私たちは中途半端な事はしません。
ブレンドとシングルオリジンコーヒー両方を展開していくのに加え、バリスタトレーニング、カッピング、コーヒーに関する知識の共有などのサービスも提供していきます。
ハウスブレンドは、華やかで洗練されたブレンド。
熟したストーンフルーツ、爽やかで心地よい酸味、繊細な口当たりとキレの良い後味が特徴です。シドニーのシグネチャーブレンドを元に作られた”Reservoir”(レザボア)を日本のカフェのテーブルにも提供できることが楽しみです。
私たちのシングルオリジンコーヒーのラインナップはダイレクトトレード(農園との直接取引)のものも多く、他では目にする事ができないコーヒー豆も少なくありません。
多彩なフレイバーを皆様にお届けいたします。
 

現在のラインナップはこちらをクリック。

コーヒー好きのカフェ、飲食店、または企業でのコーヒー需要等、我々とのパートナーシップにご興味のある方は、まずはお気軽にお問い合わせ下さい!

PHONE (ROASTERY): 03 6240 4455

EMAIL: info@singleo.jp

 

We live & breathe to provide our coffee & service to like-minded cafes! We’re set to bring our thing to Japan café culture, as we have done for over the last decade to Sydney’s café culture.

We’re not ones to do things by half measures, so we’re offering both blend & single origins, & we’re providing barista training, cupping & coffee education.

Our house blend is a bright, sophisticated blend, with flavours of ripe stone fruits, vibrant acidity, delicate body & clean finish. It’s based off our Sydney signature blend ‘Reservoir’, & we’re excited to bring it to the café tables of Japan.

Our single origin line up, largely directly traded & featuring several coffees you’ll be hard pressed to find elsewhere in Japan, is an array of flavours we’re thrilled to showcase. To view the range, click here.

Any coffee loving cafes, restaurants or companies interested in partnering with us for your coffee needs, let’s chat!