LIMITED RESERVE MICROLOT RELEASES

とても贅沢な6ロットがGranja La Esperanzaから届きました!

これらのコーヒーはリゴベルトと ルイス・エドゥアルドのHerrera(エレラ)兄弟がEl Valledel Cauca(バジェデルカウカ)とCundinamarca(クンディ ナ マ ル カ )で 運 営している農園で育てられています。ここでは高級ワインの生産過程と同じような、世界で も最先端をいくアプローチでコーヒーが育てられ、精製されています。栽培されている品種はフレイバーをメインに考えて選ばれています。熟練のピッカーたちの給料は、収穫した量( 重さ)によって支払われるのではなく、日当として支払われることで、完熟したコーヒーチェ リーだけを摘むことができます。この啓発的なアプローチはとどまることはありません。ミルに届けられる全てのチェリーは糖度が測られ、精製方法はそれに合わせて設定されています。

ひと口ひと口味わう度にこれらのコーヒーに費やされた労力を感じることができるでしょう 。手塩にかけられて出来上がったこの豪華なシリーズを飲み逃しな


Our six-lot extravaganza is from Granja La Esperanza, a group of farms in El Valle Del Cauca and Cundinamarca owned by brothers Rigoberto and Luis Eduardo Herrera. The farms are up there as some of the most progressive, with an approach akin to fine winemaking. Varieties are chosen for flavour attributes. Trained pickers go for ripest cherry only, and are paid by the day, not by weight. This enlightened approach continues, with brix meter testing of every delivery to the mill to measure sugar levels and adjust processing and drying accordingly. And you can taste every ounce of time, energy and money in these coffees. Savour this elaborate and spectacular series!

#1 XO – ROASTING FEB

TASTE:
Dark chocolate, cherry & raisin
ダークチョコレート、チェリー、レーズン

VARIETY:
San Juan

PROCESS:
Natural

ORIGIN:
Caicedonia valle de cauca

PRODUCER:
La Esperanza

ALTITUDE:
1430-1760m

#2 SUDAN RUME – ROASTING FEB

TASTE:
Blackberry, lime & lychee
ブラックベリー、ライム、ライチ

VARIETY:
Sudan Rume

PROCESS:
Natural

ORIGIN:
Caicedonia valle de cauca

PRODUCER:
Las Margaritas

ALTITUDE:
1600-2000m

#3 TRES DRAGONES – ROASTING MARCH

TASTE:
Raspberry, strawberry jam & guava
ラズベリー, いちごジャム、グアバ

VARIETY:
Colombia

PROCESS:
Natural

ORIGIN:
Trujilo, Caicedonia

PRODUCER:
Cerro Azul

ALTITUDE:
1500-1950m

#4 GESHA – ROASTING MARCH

TASTE:
Floral, mango & watermelon
フローラル、マンゴー、スイカ

VARIETY:
Gesha

PROCESS:
Natural

ORIGIN:
La Mesa Cundinamarca

PRODUCER:
La Maria

ALTITUDE:
1650-1750m

#5 BLANCA – ROASTING APRIL

TASTE:
Orange, brown sugar & peach
オレンジ、ブラウンシュガー、ピーチ

VARIETY:
Caturra/Castillo/Colombia

PROCESS:
Natural

ORIGIN:
Caicedonia valle de cauca

PRODUCER:
La Esperanza

ALTITUDE:
1430-1760m

#6 MOKKA – ROASTING APRIL

TASTE:
Blueberry, grape & nectarine
ブルーベリー、グレープ、ネクタリン

VARIETY:
Mokka

PROCESS:
Natural

ORIGIN:
Caicedonia valle de cauca

PRODUCER:
La Esperanza

ALTITUDE:
1430-1760m

We’ve created a three-month subscription that’ll have you eagerly drooling at the letterbox. Six sky-high scoring, natural process, heirloom variety microlots from leading producer Granja La Esperanza. So start 2022 on the right foot & savour this elaborate and spectacular series here.